Digicel Suriname | Mobile Service, Cell Phones and Phone Plans | Digicel Suriname

Selecteer uw taal

Nieuwe Aanbiedingen

Valentine's Deal

Ontvang 30 dagen gratis data bij de aanschaf van een Samsung A2 Core of een Digicel DL 3. Dus of je nou iemand wilt verrassen of jezelf — met deze deel kom je het meest voordelig uit! Doet deze deal jouw hart ook sneller kloppen? Haast je vandaag nog naar de dichtstbijzijnde Digicel shop. Klik op de Live Chat optie om te chatten met één van onze Customer Care agents. Ze helpen jou graag bij het beantwoorden van al je vragen. XOX, from Digicel. Happy Valentine's! 💘

KLIK HIER

Shake To Win

De Shake To Win promotie stelt je in staat om ‘Shake It’ te spelen in de MyDigicel app. Elke speler krijgt de kans om dagelijks en wekelijks prijzen te winnen.

KLIK HIER

D'Music Win een Meet & Greet

Luister 🎧 naar No Caption Riddim via D’Music app en maak kans om een geheel verzorgde reis naar Jamaica te winnen en om Sean Paul en het Dutty Rock team persoonlijk te ontmoeten! 🤩

KLIK HIER

Digicel viert 12-jarig bestaan

Digicel Suriname viert op 29 november a.s. haar 12-jarig jubileum. Vandaag start Digicel de viering van dit heugelijk feit met de lancering van een promotiecampagne, waarbij alle Digicel klanten kans kunnen maken op het winnen van een perceel op Suri Village 3 te Paramaribo Noord. Het gaat om een eigendomsperceel met een oppervlakte van 466 vierkante meter.

Lees meer hierover

Nisha Madaran nieuwe Digicel Ambassadeur

Het programma van de Digicel ambassadeur houdt in dat getalenteerde individuen op het gebied van sport en cultuur het Digicel merk moeten vertegenwoordigen.

Lees meer hierover

Follow Us


Mobile