Digicel Suriname | Mobile Service, Cell Phones and Phone Plans | Digicel Suriname

Selecteer uw taal

Nieuwe Aanbiedingen

New Year, New Smartphone

Begin het nieuwe jaar ‘smart’ en efficient met een nieuwe smartphone van Digicel. Bij aankoop van een Samsung A2 Core krijg je 30 dagen GRATIS data. Een unieke eigenschap van de Samsung A2 Core is de qHD scherm. Dit is een hoge resolutie scherm, waardoor je zelfgenomen foto’s en video’s scherper worden afgebeeld. Je games worden visueel aantrekkelijker en teksten worden haarscherp weergegeven in je browser. De Samsung A2 Core kost SRD 699 en heeft de volgende features: · 5 inch screen · 5 Megapixel camera · 16 GB memory · OS Android 8.0 Oreo · Octa-core 1.6 GHz · Simlockvrij Behalve 30 dagen GRATIS data heb je ook recht op 30 dagen garantie. Heb je nog vragen over deze smartphone deal? Klik dan op de Live Chat-optie om te chatten met één van onze Customer Care medewerkers. Ze helpen jouw graag bij het beantwoorden van jouw vragen. Happy 2020!

KLIK HIER

Postpaid Mifi

Ben je de slechte wifi verbinding thuis beu? Wil je graag van snellere wifi genieten terwijl je on the go bent? Sluit dan een Digicel Postpaid mifi abonnement af om zowel thuis als op straat verbonden te blijven! Met Digicel Postpaid mifi hoef je je geen zorgen te maken over het opwaarderen van jouw SIM of het onthouden van codes. Je data wordt aan het begin van elke maand automatisch toegevoegd aan jouw account.

KLIK HIER

Digicel viert 12-jarig bestaan

Digicel Suriname viert op 29 november a.s. haar 12-jarig jubileum. Vandaag start Digicel de viering van dit heugelijk feit met de lancering van een promotiecampagne, waarbij alle Digicel klanten kans kunnen maken op het winnen van een perceel op Suri Village 3 te Paramaribo Noord. Het gaat om een eigendomsperceel met een oppervlakte van 466 vierkante meter.

Lees meer hierover

Nisha Madaran nieuwe Digicel Ambassadeur

Het programma van de Digicel ambassadeur houdt in dat getalenteerde individuen op het gebied van sport en cultuur het Digicel merk moeten vertegenwoordigen.

Lees meer hierover

Follow Us


Mobile