Digicel Suriname | Mobile Service, Cell Phones and Phone Plans | Digicel Suriname

Selecteer uw taal

Ontdek

Top-Up Voorschot

Jij kunt nu gemakkelijker een Top Up Voorschot nemen en jouw beltegoed- en data saldo nagaan via de My Digicel App

KLIK HIER

Shake To Win

De Shake To Win promotie stelt je in staat om ‘Shake It’ te spelen in de MyDigicel app. Elke speler krijgt de kans om dagelijks en wekelijks prijzen te winnen.

KLIK HIER

Service Center

Bij Digicel Service Center repareren en onderhouden wij uw smartphone.

KLIK HIER

COVID-19

Onze medewerkers en klanten zijn onze topprioriteit terwijl we werken aan het beheersen van de effecten van het Coronavirus, Als leverancier van essentiële diensten aan het publiek hebben we de zorgplicht om ons bedrijf hoe dan ook draaiende te houden. In een tijd als deze zouden de diensten die we aan klanten leveren inderdaad niet belangrijker of noodzakelijker kunnen zijn. We nemen die verantwoordelijkheid heel serieus. Evenzo nemen we deze situatie zeer serieus en doen we er alles aan om ons bedrijf en onszelf voor te bereiden. Onze bedrijfscontinuïteitsplannen en -protocollen zijn in de hele regio geactiveerd om te zorgen voor een gecoördineerde en proactieve reactie intern met onze medewerkers en kantoor- en winkellocaties - en extern voor onze klanten. We laten ons hierbij leiden door aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie. We werken er ook aan om ervoor te zorgen dat we het publiek helpen met tijdige en nauwkeurige informatie en we hebben samengewerkt met ministeries van Volksgezondheid in de hele regio om dat mogelijk te maken. Nu de situatie zich steeds verder ontwikkelt, zullen we onze respons blijven verbeteren en evolueren naarmate de tijd verstrijkt en indien nodig updaten. Onthoud: Preventie begint bij u.

Lees meer hierover

Digicel viert 12-jarig bestaan

Digicel Suriname viert op 29 november a.s. haar 12-jarig jubileum. Vandaag start Digicel de viering van dit heugelijk feit met de lancering van een promotiecampagne, waarbij alle Digicel klanten kans kunnen maken op het winnen van een perceel op Suri Village 3 te Paramaribo Noord. Het gaat om een eigendomsperceel met een oppervlakte van 466 vierkante meter.

Lees meer hierover

Follow Us


Mobile