• Home

  • home internet

Snel En Betrouwbaar Internet Thuis

Onze draadloze huisaansluiting maakt gebruik van ons geüpgradet netwerk en levert via een router snel draadloos internet bij jou thuis.

sur-mother-and-child-7824-full-width--dtp-1540x1300.png

Ons Plan Voor Jou

Connect 10 Plan

USD 100 installatiekosten

USD 30/mnd

Plan Features

Downloadsnelheid

10 Mbps

Uploadsnelheid

3 Mbps

Data

Ongelimiteerd

De rekening zal opgemaakt worden in USD. Betalingen kunnen ook in SRD tegen de geldende koers van de Centrale Bank. Prijs is excl. 10% BTW.

Waarom Digicel Huisinternet?

1

Betrouwbaar en snel

Aangedreven door ons nieuwe netwerk met verhoogde capacitieit, ben je maximaal online met suppersnelle datasnelheden

2

Meer waarde voor je geld

Een vast maandelijks bedrag dus geen verrassingen

3

Koppel 32 apparaten

Wi-Fi-verbindingen voor maximaal 32 apparaten (tablets, smartphones, laptops, gameconsoles, enz.)

4

Optimale klantenservice

Onze Customer Care agents staan klaar om je vragen te beantwoorden

Heb Je Vragen?

Wij helpen je graag! Bezoek onze Ruby Chatbot!

Vragen en antwoorden over Digicel Huisinternet

 

De huisinternet service van Digicel maakt gebruik van ons geüpgradet netwerk om via een router snel draadloos internet bij jou thuis te leveren. De service is bedoeld voor klanten die binnen het dekkingsgebied wonen en die beperkte of geen toegang hebben tot andere betrouwbare snelle internetopties.

Digicel levert internetsnelheden tot 10 MBps en uploadsnelheden tot 3 MBps

Er wordt een antenne bij jouw thuis bevestigd en er wordt een kabel getrokken vanuit de antenne naar de router. De router geeft je toegang tot internet.

Er kunnen 32 apparaten worden aangesloten. Houd er rekening mee dat het aantal apparaten dat je tegelijkertijd aansluit, de kwaliteit van jouw internetverbinding kan beïnvloeden.

Digicel Home Connect is momenteel beschikbaar in Paramaribo en Wanica. Om te weten te komen als Digicel Home Connect bij jouw thuis aangesloten kan worden, kun je contact opnemen met onze klantenservice afdeling op het telefoonnummer 142 of langslopen bij een Digicel shop. Je kunt ook gratis live chatten met een klantenservice medewerker (Ruby) via onze website www.digicelsuriname.com of Live Chat in de MyDigicel app.  

Huisinternet Aanvragen

Je kunt je aanmelden voor dit product door onderstaand formulier in te vullen. Of door een Digicel shop te bezoeken of contact te maken met onze klantenservice afdeling op het telefoonnummer 142. Je kunt ook gratis live chatten met Ruby op onze website (druk op de roze smiley) of via Live Chat in de MyDigicel app. Ook kun je een berichtje sturen naar het WhatsApp nummer 745-0000.

Together All the Way | Digicel Suriname

Als we Better Together zeggen, menen we dat ook. Samen nieuwe dingen beleven. Samen het beste digitale leven leiden. Samen groeien.