Meer beltegoed voor je geld!

Wanneer je op 18 en 19 september SRD 50 of meer opwaardeert, ontvang je 50% bonus beltegoed! Dat mag je gebruiken om te bellen of sms’en naar elk netwerk en ook om data te activeren. Klik hier als je meer wilt weten over deze dubbelvoordelige actie!

De Beste Deals Voor Jou

Al de Nieuwste Deals en Promoties van Digicel op één Pagina

 

 

 

   

Verras a P'pa Nanga Wan Nyun Smartphone

Papa zal heel blij zijn met een Digicel DL4 of een Samsung Galaxy A13. Speciaal voor Vaderdag: 30% korting op deze smartphones en ook 30 dagen gratis data voor al papa's favoriete apps!

 

 

 

   

20% EXTRA GOED!

Ready voor goed nieuws? In de hele maand mei krijg je elke keer wanneer je opwaardeert, maar liefst 20% extra beltegoed! Je extra beltegoed wordt automatisch toegevoegd aan jouw account, waardoor je meer haalt uit je geld. En het beste deel? Je kunt dit bonustegoed gebruiken om naar elk netwerk te bellen of data te activeren om langer online te blijven. Maar haast je, want deze promotie is geldig tot en met 31 mei . Wacht dus niet te lang om te profiteren van deze geweldige deal. Controleer je bonus in MyDigicel of toets*120*1#. Je extra beltegoed is 3 dagen geldig. We weten dat je deze promotie net zo leuk zult vinden als wij, dus waardeer nu op en geniet van de voordelen van 20%  extra beltegoed.

 

Het is nu tijd om al je besties te bellen en om verder te surfen!

Digicel, Better Connected

 

 

   

Mooie Maand, Mooie Deal

Schaf in de maand mei een Samsung Galaxy A13 of Xiaomi Redmi A1 aan, en krijg 30% korting op de smartphones en ook 30 dagen gratis data voor al jouw favoriete apps!

 

 

 

   

Een Speciaal Ouder + Kind Plan

 

Een 'Family Pack' met Voordelen voor zowel de Ouder als het Kind. Vraag het vandaag aan middels het formulier!

 

 

   

Goede Deals