Shake To Win Cash Call | Digicel

Selecteer uw taal

Win SRD 250 beltegoed of SRD 1000 cash!

Vanaf vandaag, wanneer iemand je belt, zeg niet meer "Hallo", maar neem op met "๐—ฆ๐—ต๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ ๐—ง๐—ผ ๐—ช๐—ถ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐——๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐—น!" ๐Ÿ˜† En als men je gek verklaart, leg ze uit dat je die SRD 250 beltegoed of SRD 1000 cash wil winnen met de Radio Cash Call van Digicel, dagelijks tussen 7 AM en 4 PM via Radio 10 Magic FM. ๐Ÿค‘๐Ÿ’ฐ

Veelgestelde vragen

Cash Call is een Digicel promotie die uitsluitend wordt uitgevoerd in samenwerking van Radio 10 (88.1 Magic FM) en wel van 7 uur โ€™s morgens tot en met 4 uur โ€™s middags. De radiopresentator belt in deze periode (elk uur 1 keer) willekeurig een Digicel klant. Het is de bedoeling dat de Digicel klant opneemt met de woorden โ€œShake to Win met Digicelโ€. Als de klant dit doet, wint de klant meteen SRD 250. Dit beltegoed wordt meteen door de radiopresentator verstuurd naar het nummer van de klant.Prepaid klanten die op 24 mei een 7 dagen of 30 dagen prepaid dataplan activeren, ontvangen Triple Data (200% EXTRA/ BONUS Data).

Alle Digicel prepaid klanten.

Uitgesloten van deelname zijn:

  • Postpaid Corporate & Business account klanten;
  • Digicel medewerkers, medewerkers van Digicel shops, medewerkers van FAFI, Telecom Solutions en Panama Express inclusief hun gezinnen.

Door je telefoon tussen 7 uur โ€˜s morgens en 4 uur โ€™s middags op te nemen met de woorden โ€œShake to Win met Digicelโ€. Indien het blijkt dat de beller een presentator is van Radio 10, heb je gewonnen! Als je opneemt met bijvoorbeeld "Hallo", dan heb je verloren.

Je kan maar รฉรฉn (1) keer winnen. Dus als je al een keer gewonnen hebt, kom je niet meer in aanmerking voor een prijs. 


Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQโ€™s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
Shake To Win Cash Call