COVID-19 | Hoe wij het aanpakken

Selecteer uw taal

 

 

Onze medewerkers en klanten zijn onze topprioriteit terwijl we werken aan het beheersen van de effecten van het Coronavirus,

Als leverancier van essentiële diensten aan het publiek hebben we de zorgplicht om ons bedrijf hoe dan ook draaiende te houden. In een tijd als deze zouden de diensten die we aan klanten leveren inderdaad niet belangrijker of noodzakelijker kunnen zijn. We nemen die verantwoordelijkheid heel serieus. Evenzo nemen we deze situatie zeer serieus en doen we er alles aan om ons bedrijf en onszelf voor te bereiden.

Onze bedrijfscontinuïteitsplannen en -protocollen zijn in de hele regio geactiveerd om te zorgen voor een gecoördineerde en proactieve reactie intern met onze medewerkers en kantoor- en winkellocaties - en extern voor onze klanten. We laten ons hierbij leiden door aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie.

We werken er ook aan om ervoor te zorgen dat we het publiek helpen met tijdige en nauwkeurige informatie en we hebben samengewerkt met ministeries van Volksgezondheid in de hele regio om dat mogelijk te maken.

 

Nu de situatie zich steeds verder ontwikkelt, zullen we onze respons blijven verbeteren en evolueren naarmate de tijd verstrijkt en indien nodig updaten.

Onthoud: preventie begint bij u.

 

 

 

 

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
COVID-19