Digicel overhandigt levensmiddelen ter waarde van SRD 250.000

Selecteer uw taal

Digicel overhandigt levensmiddelen ter waarde van SRD 250.000 aan vicepresident Brunswijk als donatie

Pakketten bestemd voor behoeftige gezinnen te Kwamalasemutu

Vicepresident Ronnie Brunswijk in gesprek met Deonairne Gopaul CEO van Digicel Suriname


Deonarine Gopaul, CEO van Digicel Suriname, helpt met het uitladen van de goederen

Paramaribo, Suriname – Dinsdag 4 augustus 2020.

 

“Ik ben blij met de bijdrage van Digicel. Ik weet dat Digicel gaat voor ontsluiting van het binnenland en dat waardeer ik. Ik kijk uit naar Als gevolg van de huidige COVID-situatie zijn bepaalde dorpen geïsoleerd. Ik ben dankbaar dat Digicel een bijdrage levert door de mensen van Kwamalasemutu bij te staan''. Dit zei Vicepresident Ronny Brunswijk bij het in ontvangst nemen van 300 rijkelijk met levensmiddelen gevulde pakketten. De pakketten werden overhandigd door de CEO van Digicel Suriname, Deonarine Gopaul. De distributie van de pakketten zal komend weekend plaatsvinden.

Deonarine Gopaul reageerde als volgt: “Als leverancier van essentiële diensten aan het publiek begrijpen we het belang van het leveren van levensreddende voorraden en ondersteuning aan de mensen en gemeenschappen die we bedienen, vooral gedurende deze periode''. Hij vervolgde:“We dringen er bij iedereen op aan de veiligheidsrichtlijnen te volgen en veilig te blijven terwijl we sociaal afstandelijk zijn''.

Digicel blijft zich inzetten voor de ondersteuning van de gemeenschap en in de hele regio, en meer nog in het licht van de COVID-19-pandemie. Inspanningen van het bedrijf tot nu toe omvatten; donatie van persoonlijke beschermingsmiddelen aan eerstelijnswerkers, gratis smartphones en data voor medewerkers in de gezondheidszorg, donatie van tablets aan het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur en gratis toegang tot de websites van het COVID-meldpunt en de WHO.
Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
Digicel overhandigt levensmiddelen ter waarde van SRD 250.000