Digicel viert 12-jarig bestaan in Suriname | Digicel Suriname

Selecteer uw taal

Digicel viert 12-jarig bestaan in Suriname

Kick-off met verloting perceel te Paramaribo Noord

Paramaribo, Suriname – Woensdag 13 november 2019.

Digicel Suriname viert op 29 november a.s. haar 12-jarig jubileum. Vandaag start Digicel de viering van dit heugelijk feit met de lancering van een promotiecampagne, waarbij alle Digicel klanten kans kunnen maken op het winnen van een perceel op Suri Village 3 te Paramaribo Noord. Het gaat om een eigendomsperceel met een oppervlakte van 466 vierkante meter.

“Wij zijn ons ervan bewust dat een groot aantal Surinamers nog niet beschikt over een eigen perceel of woning. Voor velen is dit een kostbare droom die buiten hun bereik ligt. Met dit perceel hopen we ten minste 1 Surinamer een goede start te geven, waardoor zij hun droom uiteindelijk kunnen verwezenlijken, aldus Deonarine Gopaul”, CEO van Digicel Suriname. Omdat wij in een wereld leven waar data niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven, geven wij tevens 11 klanten de kans om een jaar lang gratis data te winnen.

“We zijn hard op weg om een digitale lifestyle-partner voor onze klanten te worden; dat betekent dat we bij elke stap bij hen willen zijn. Een van die momenten is Kerst. Het draait allemaal om familie en vrienden, om opnieuw contact te maken met de mensen van wie we houden en om te delen. En het is een tijd voor meer; meer plezier, meer geluk en we denken dat we 12 klanten heel gelukkig kunnen maken. “We zijn dankbaar dat we een geweldige partner hebben gevonden in Intervast, een bedrijf dat reeds 20 jaar de beste is op het gebied van vastgoed in Suriname”, vervolgt Gopaul.

Dhr. Ram Mathoera, onderdirecteur van Intervast Suriname voegt eraan toe “Intervast is blij om deel te mogen uitmaken van deze campagne, omdat het precies past bij onze visie om bij te dragen aan het terugdringen van de woonproblematiek in Suriname. Met dit perceel kunnen we een Surinamer een basis bieden om een woning te bouwen of een waardevaste investering geven voor de toekomst. Wat ons de afgelopen 20 jaar zo succesvol heeft gemaakt is het feit dat we opereren op een open, eerlijke en transparante manier en dat we verkavelingsprojecten ontwikkelen voor de gemeenschap en wel voor mensen met zowel een kleine als grote beurs”.


Over Digicel

Digicel Group is een totale communicatie- en entertainment provider met activiteiten in 31 markten in het Caribisch gebied, Midden-Amerika en Azië. Digicel heeft ook tal van gemeenschapsinitiatieven in zijn markten en heeft Digicel Foundations opgericht in Haïti, Jamaica, Papoea-Nieuw-Guinea en Trinidad en Tobago, die zich richten op educatieve, culturele en sociale ontwikkelingsprogramma's.

Over Intervast

Intervast Suriname N.V., opgericht op 25 februari 2000, is een commercieel bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met het ontwikkelen en verkopen van verkavelingsprojecten (percelen), conform internationale normen en kwaliteitsstandaarden. Zij zijn vanaf 14 juni 2017 ISO gecertificeerd (NEN-EN-ISO 9001:2015).

Intervast Suriname N.V. biedt haar producten en diensten niet alleen in Suriname, maar ook internationaal (bijv. in Nederland) aan.

Momenteel behoort Intervast Suriname N.V. tot de grootste en beste aanbieders van verkavelingsprojecten/percelen in Suriname.

Het bedrijf biedt kavels aan voor elke beurs, zodat mensen uit alle lagen van de bevolking de mogelijkheid krijgen om te investeren in onroerend goed. Op deze wijze helpt het bedrijf mede aan het terugdringen van de huisvestingsproblematiek en de ontwikkeling en opbouw van Suriname

INTERVAST SURINAME N.V. mag ook de trendsetter genoemd worden als het gaat om onroerend goed in Suriname. In de loop der jaren heeft dit bedrijf diverse verkavelingsprojecten gerealiseerd.

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
Digicel viert 12-jarig bestaan