Digi-Daddies Day 2018

Selecteer uw taal

Kinderen van “Huize Mijnzorg” flink verwend door Digicel vaders

 

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseerden de vaders werkzaam bij Digicel Suriname, op zaterdag 16 juni 2018 de “Digi-Daddies Day”. Het doel van deze dag was om kinderen, die om de één of andere reden geen vaderfiguur hebben in hun leven, toch een dag te geven waarbij ze “vaderliefde” mogen ervaren. De Digicel vaders organiseren daarom jaarlijks een recreatieve dag voor kinderen, en dit jaar is gekozen voor de kinderen van Huize Mijnzorg.

Dit jaar werd Digi-Daddies Day gehouden te Leonsberg, waarbij de kinderen in een veilige omgeving mochten genieten van sport en spel. De kinderen werden ook verrast met drank en lekker eten, met liefde bereid door de Digi- Daddies.

“Ik heb echt genoten van de dag en van alle dingen die we meegemaakt hebben en ik zou het weer willen meemaken ; het is echt een leuke dag geworden!” aldus één van de dankbare kindjes van Huize Mijnzorg.

Ryan Saften, trekker van het Digi-Daddies iniatitief kijkt voldaan terug “Wij hebben als vader het voorrecht om Vaderdag te kunnen vieren met onze eigen kinderen. Deze kinderen voelen op deze dag het gemis van hun eigen vader extra. Vandaar dat wij dit initiatief jaarlijks ondernemen.

Zowel de Digi-Daddies als de kinderen van Huize Mijnzorg blikken terug op een hele gezellige dag.

 

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
Kinderen van “Huize Mijnzorg” flink verwend door Digicel vaders