DIGICEL BREIDT SHOP IN NICKERIE UIT | Digicel Suriname

Klanten krijgen meer interactieve ervaring

Selecteer uw taal

DIGICEL BREIDT SHOP IN NICKERIE UIT

Klanten krijgen meer interactieve ervaring

Vrijdag 23 februari, 2018 – Nieuw Nickerie, Suriname:  

Digicel heeft zijn winkel in Nickerie op het marktplein geüpgraded om hun klanten beter te kunnen bedienen. In feite is de grootte van de winkel verdubbeld en beschikt het over meer interactieve functies, zoals demo's op apparaten.

De officiële opening vond plaats op vrijdag 23 februari en werd gevierd met een familie-evenement met attracties zoals springkussens, DJ en schminken. De lokale artiest/songwriter Nisha Madaran, de Brand Ambassador van Digicel, stond klaar om gasten te begroeten, die volledig gebruik maakten van het aanbod aan entertainment. Gelukkige klanten die het evenement bijwoonden, werden de hele dag door getrakteerd op speciale give-aways, zoals t-shirts en regenjassen.

Roeland van der Hoeven, CEO van Digicel Suriname, zei over de nieuwe winkel: "We zijn verheugd om onze uitgebreide store te openen en de volgende stap te zetten om Nickerie beter van dienst te zijn. Als commitment om het beste netwerk te bieden, zullen we onze totale dekking, inclusief 4G data, uitbreiden naar gebieden in Nickerie waar er op dit moment nog geen Digicel coverage is. ​​"

Digicel's Store in Nickerie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur

 

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8:00 a.m. tot 8:00 p.m.
DIGICEL BREIDT SHOP IN NICKERIE UIT