Digicel doneert | Digicel Suriname

aan Soendersing meisjes internaat

Selecteer uw taal

Digicel doneert ruim SRD 15.000 aan Soendersing meisjes internaat

In het kader van haar Corporate Social Responsibility (CSR) beleid, heeft Digicel Suriname een bedrag van SRD 14,815 geschonken aan het meisjesinternaat Soendersing aan de Henck Arronstraat 89.

Momenteel wonen er ruim 35 jonge dames in het internaat. Zij komen voornamelijk uit het district Nickerie. Het internaat heeft op eigen kracht gezorgd voor het vernieuwen van de keuken, maar deze konden zij niet verder inrichten.

Mevrouw Audrey Tjin Asjoe, directeur van het meisjes internaat, bedankt Digicel heel hartelijk voor deze gift, die zij goed kunnen gebruiken. Eén van de pupillen heeft aangegeven ook heel blij te zijn met de donatie. Zij bakt graag en zou ook graag haar medepupillen willen verrassen met een lekkere taart of cake.

Echter moeten er nog veel zaken worden aangepakt bij het internaat. Zo zoeken zij dringend naar donoren die de sanitaire voorzieningen in het internaat kunnen verbeteren en is het gebouw aan renovatie toe. De directie die sinds dit jaar is vervangen, timmert hard aan de weg om de omstandigheden van de jonge  dames die in het internaat verblijven, te verbeteren.

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
Digicel doneert aan Soendersing meisjes internaat