DIGICEL BUSINESS CLUB KAMPIOEN

Selecteer uw taal

DIGICEL BUSINESS CLUB KAMPIOENSCHAPPEN GOLF CLUB PARAMARIBO VAN START

Digicel Business, kondigt met trots aan dat zij dit jaar sponsor is van de Digicel Business Club Kampioenschappen van de Golf Club Paramaribo. Dit 3 daags golftoernooi start morgen, vrijdag 31 maart, en zal plaatsvinden op de Golfbaan aan de Indira Gandhiweg. Aan dit toernooi nemen ruim 45 deelnemers mee, verdeeld over drie heren- en 2 damesklassen.

De competitie zal gespeeld worden volgens het gross systeem, dat wil zeggen dat er geen handicap verrekening is.

Op zondag 2 april 2017 zullen er 2 kampioenen voor het jaar 2016 gekroond worden. Daarbij zal het golfseizen 2016/2017 officieel worden afgesloten.

Digicel Business levert met trots een bijdrage aan dit toernooi, maar ook aan de Golfclub Paramaribo door onder andere het leveren van high speed internet aan de golfclub. Als extraatje krijgen de kampioenen uit alle klassen een Digicel MiFi router mee naar huis, zodat ze hun WiFi overal met zich mee kunnen nemen. Met onze hoog opgeleide ICT specialisten in oplossingen en partnerschappen met toonaangevende bedrijven zoals onder andere Microsoft en CISCO,  leveren wij innovatieve diensten die bedrijven in staat stellen om efficienter en veiliger te opereren”, zegt Valde Ferradaz, CEO van Digicel Suriname

Herman Vijzelman, Vice President van de Golf club Paramaribo legt uit: “De Golf club zet zich ontzettend in voor het laagdrempelig maken van de golfsport in Suriname. Wij willen golfsport toegankelijker maken door zoveel mogelijk mensen en bedrijven te betrekken bij onze activiteiten. Zo trachten wij personen uit alle lagen van de samenleving kennis te laten maken met deze sport en de vooroordelen hierover weg te nemen. Wij zijn daarom ontzettend blij dat we in Digicel Business een sterke partner hebben gevonden, die begrepen heeft waar wij voor staan en die ons in onze doelen wil ondersteunen. 

 

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
DIGICEL BUSINESS CLUB KAMPIOEN