De Digicel Kickstart Clinics Suriname | Digicel Suriname

Selecteer uw taal

De Digicel Kickstart Clinics 2016

Digicel Suriname en de Surinaamse Voetbalbond (SVB) kondigen met trots de start aan van de Digicel Kickstart Clinics 2016 in Suriname.

De Digicel Kickstart Clinics (DKSC) 2016 worden in Suriname gehouden op 10 en 11 mei. Hier zullen jonge voetballers de kans krijgen om getrained en begeleid te worden door Manchester City FC coaches o.l.v. de hoofdcoach van Digicel Kickstart, Lewis Childs.

Gedurende de twee dagen van de Clinics zullen dertig jongens, afkomstig uit verschillende delen van Suriname, meedoen aan voetbaltrainingssessies in de hoop om door Childs geselecteerd te worden om deel te kunnen nemen aan de Digicel Academy in Jamaica.

De Digicel Academy is een vijfdaags trainingskamp waar de voetbaltalenten uit de regio gecoached zullen worden door experts van de Manchester City FC voetbalclub o.l.v. Lewis Childs

Voor de aanvang van de DKSC gaven Digicel en de Surinaamse Voetbalbond (SVB) alle jonge, ambitieuze voetballers tussen 14 en 16 jaar de kans om te participeren in  pre-clinic sessies en wel op maandag 25, donderdag 28 april en dinsdag 03 mei 2016.

Het Digicel Kickstart programma ging officieel van start op 27 juli j.l. in Miami. Voor de launch in Suriname werd het programma afgedraaid op Haiti en in Panama. Na Suriname wordt het programma voortgezet op Grenada, Trinidad en Tobago, St. Lucia, St. Kitts en Nevis en Jamaica. De top drie voetballers van elk deelnemend land zullen worden geselecteerd om af te reizen naar Jamaica in oktober om de Digicel Academy bij te wonen.

De Digicel Kickstart Academy heeft plaatsgevonden van 20 juni t/m 24 juni. Van de 44 deelnemers werden 12 jongens gekozen voor de City Football Academy in Manchester, Engeland. Jaycee Marsidin en Roscello Vlijter behoren ook tot de 12 jongens en mogen met trots Suriname vertegenwoordigen in Manchester, Engeland tijdens de City Football Academy.

 

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
De Digicel Kickstart Clinics Suriname