Nisha Madaran nieuwe Digicel Ambassadeur

Selecteer uw taal

Nisha Madaran is de nieuwe ambassadeur van Digicel

De populaire Surinaamse zangeres ontvangt sponsoring van Digicel

Donderdag 11 augustus 2016 – Paramaribo, Suriname: Nisha Madaran is nu officieel een ambassadeur van Digicel Suriname. Het programma van de Digicel ambassadeur houdt in dat getalenteerde individuen op het gebied van sport en cultuur het Digicel merk moeten vertegenwoordigen.

Nisha is de winnares van de “Best Female Award” en “People Choise Award” in 2015 en is de componist geweest van het nationaal nummer één hit “Tu Hi Mera Dil”. Zij is 28 jaar en studeert rechten op de Anton de Kom Universiteit. Zij heeft de lokale en internationale hitlijsten behaald en heeft mogen optreden met artiesten uit India, Nederland, het Caribisch gebied en Suriname.

De waarnemende directeur Roeland van der Hoeven geeft het volgende aan “Digicel heeft zich altijd ingezet om de Surinaamse cultuur te erkennen en te ontwikkelen. Nisha is een grote rol model gebaseerd op haar persoonlijke en professionele prestaties welke goede reflecties zijn op onze merkboodschap. We heten Nisha van harte welkom in onze Digicel familie”.

 

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
Nisha Madaran nieuwe Digicel Ambassadeur