Win' Wan Dyari In' A Nyun Yari | Digicel Suriname

Selecteer uw taal

Win' wan dyari in' a nyun yari

Win een perceel op SuriVillage 3 te Paramaribo Noord

 

 

Waardeer SRD 30 of meer op en maak kans op het winnen van een perceel! Elf gelukkige winnaars maken kans op het winnen van 1 jaar gratis data! Hoe meer je opwaardeert, hoe groter jouw kans. Stuur een sms met het woord ‘dyari’ naar 2727 voor extra kansen. Gebruik de My Digicel app om jouw vergaarde aantal kansen bij te houden.

De kavel is ter beschikking gesteld door Intervast Suriname N.V..

Digicel and Intervast giving you more to win this Christmas! 🎄🎁

 

 

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Alle Digicel klanten worden in de gelegenheid gesteld om mee te doen Digicel’s kerstpromotie. De hoofdprijs van deze promotie is een perceel op Suri Village 3 te Paramaribo Noord. Er zijn ook 11 (elf) troostprijzen te winnen. Winnaars van deze troostprijzen krijgen elk 12 maanden gratis mobiele data.

Deze promotie start op donderdag 14 november 2019 en eindigt op woensdag 15 januari 2020.

Prepaid klanten doen automatisch mee als ze SRD 30 of meer in 1 keer opwaarderen. Het aantal kansen dat ze krijgen is gelijk aan het opgewaardeerd bedrag. Dus, waardeer je SRD 35 op, ontvang je 35 kansen. Waardeer je SRD 10 op, ontvang je 0 kansen. Indien je minder dan SRD 30 opwaardeert, ontvang je 0 kansen;

Je ontvangt geen kansen als je het opgewaardeerd bedrag van SRD 30 in delen opsplitst (bijvoorbeeld 1 keer SRD 20 en 1 keer SRD 10).

Postpaid klanten doen automatisch mee door hun rekeningen van de maanden november en december op tijd en volledig te betalen. Zij moeten al hun openstaande rekeningen voor 15 januari 2020 betaald hebben. Zij krijgen kansen aan de hand van het gefactureerd bedrag (indien het bedrag SRD 30 of meer is). Bv. als de rekening SRD 368 is, krijg je 368 kansen.

Om bonus kansen te ontvangen kunnen ze het woord “DYARI” sms’en naar het nummer 2727. Zij ontvangen 25 kansen per sms.

Je mag sms’en hoeveel je maar wil.

Prepaid klanten betalen SRD 2.50 per sms. Postpaid klanten betalen SRD 2.30 per sms.

De trekking vindt plaats op vrijdag 7 februari 2020.

Je kunt op elke mogelijke manier opwaarderen. Zolang het bedrag meer dan SRD 30 bedraagt, maak je kans. Je kunt gebruik maken van één of meerdere van onderstaande opwaardeermethoden:

· Direct top up

· Flex E

· Easy Flex (Phone to Phone)

· Easycel with Digicel (Via DSB ATM)

· Opwaardeerkaarten (Top Up Vouchers)

· Online Top-up

Na het opwaarderen ontvang je een bericht dat jouw zal aansporen om het aantal vergaarde kansen en jouw plek op de rangschikking na te trekken. Postpaid klanten krijgen een SMS bericht dat aangeeft dat hun kansen zijn toegevoegd aan hun saldo.

Je kunt jouw kansen checken door de code *120*55# in te toetsen of in te loggen in de My Digicel App.

Je kunt jouw plek op de ranglijst nagaan door de code *120*55# in te toetsen of in te loggen in de My Digicel App.

De winnaar zal gebeld worden door Digicel Suriname, daarna zal de uitslag gepubliceerd worden in de media en op de social media pagina’s van Digicel Suriname.

 

Heb je nog meer vragen, klik op de Live Chat optie om te chatten met één van onze Customer Care agents. Ze helpen jou graag bij het beantwoorden van al je vragen.

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
Win' wan dyari in' a nyun yari!