D'Music - Win een Meet & Greet | Digicel Suriname

Selecteer uw taal

Win een Meet & Greet met Sean Paul en het Dutty Rock Team

 

Luister 🎧 naar No Caption Riddim via D’Music app en maak kans om een geheel verzorgde reis naar Jamaica te winnen en om Sean Paul en het Dutty Rock team persoonlijk te ontmoeten! 🤩

 

 

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.

 

 

 

Veelgestelde vragen

Deze promotie is een regionale competitie voor klanten die luisteren naar de muziekalbum genaamd No Caption Riddim via D’Music app. Als je deze album beluistert via D'Music app, maak je kans om een geheel verzorgde reis naar Jamaica te winnen en om Sean Paul en het Dutty Rock team persoonlijk te ontmoeten.

Om mee te doen moet een klant het nieuwste album van Sean Paul, met de titel No Caption Riddim, beluisteren via D’Music. De klant die het album de meeste keren heeft beluisterd, wint.

Alle klanten van Digicel die de D’Music app op hun smartphone geïnstalleerd hebben en een D’Music-plan activeren kunnen meedoen.

De promotie begint op 3 februari 2020 om 13.00 uur en eindigt op 28 februari 2020 om 21.00 uur.

Digicel zal telefonisch contact maken met de winnaar op de dag van de trekking. De trekkingsdatum is nog niet precies bekend, maar het is naar verwachting op of na 28 februari. De winnaar zal in elk geval wel op onze social media kanalen bekend worden gemaakt.

 

Heb je nog meer vragen, klik op de Live Chat optie om te chatten met één van onze Customer Care agents. Ze helpen jou graag bij het beantwoorden van al je vragen.

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
D'Music Win een Meet & Greet