Roam Like You’re Home

Selecteer uw taal

ROAM LIKE YOU'RE HOME

ROAM LIKE YOU'RE HOME 

Vanaf heden zal Digicel in de Verenigde Staten van Amerika / Canada / het Caribisch gebied (Digicelmarkten behalve Guyana) en Nederland roaming bundels aanbieden. 

Klanten kunnen met een bundel tegen lokaal netwerk tarieven in de Verenigde Staten van Amerika / Canada / het Caribisch gebied en Nederland bellen, sms’en of data gebruiken. 
De landen die tot de Digicelmarkten behoren zijn: 
Anguilla; Guadeloupe; Antigua; Haïti; Aruba; Jamaica; Barbados; Martinique; Bermuda; Panama; Bonaire; St Lucia; Britse Maagdeneilanden; St Vincent & de Grenadines; Cayman eilanden; St Kitts & Nevis, Curacao; Suriname; Dominica; Trinidad & Tobago; El Salvador; Turken & Caicos eilanden; Frans-Guyana; Grenada.
 
Digicel Guyana wordt niet vermeld, omdat de speciale "Roam Like You're Home"-tarieven niet van toepassing zijn voor Guyana.
Klanten die in de VS of Canada roamen kunnen gebruik maken van het netwerk van AT&T of T-Mobile (USA) en Telus netwerken (Canada). 
Klanten die in Nederland roamen kunnen gebruik maken van de netwerken: Vodafone, KPN en T – Mobile

Roaming bundel details
De roaming bundel is één week (7 dagen) geldig is en kost SRD63.68.
De klant zal dit bedrag moeten betalen om de bundel te activeren. 
De SRD63.68 staat los van de telefoonrekening.
Daarnaast zullen klanten de telefoon / datarekening ook moeten betalen. 
De klant kan op elk gewenst moment de bundel activeren. Dus, deze kan worden geactiveerd vóór of na vertrek naar het buitenland.

Activeren van een Roaming bundel
Indien de klant gebruik wenst te maken van de bundel kan hij dit doen door te bellen naar de volgende code: *134*50# 
Voor meer informatie, kunnen klanten bellen met 130 of de klantenservice 100 / +5978193444 of Corporate Care 104.

Bellen tijdens roamen
Tijdens een actieve roaming bundel zal de klant niet langer betalen voor het ontvangen van gesprekken.
Prepaid klanten betalen SRD1,40 per minuut en Postpaid klanten SRD1,05 voor gesprekken naar Suriname.

Voor bellen in de VS/ Canada / Caribisch gebied of Nederland, betaalt de klant hetzelfde tarief als internationale gesprekken van Suriname naar de VS, Canada, het Caribisch gebied of Nederland.

Gebruik maken van internet tijdens roamen
De klant kan een BlackBerry service of een actief datapakket gebruiken, maar zal een 
GPRS tarief van SRD3,18 per MB in rekening worden gebracht.
De klant zal niet in rekening worden gebracht als hij / zij gebruik maakt van WIFI.

Postpaid roaming
Bij postpaid klanten zal het bedrag van de SRD63.68 worden toegevoegd aan de rekening van die maand inclusief tax.
De kosten voor bellen, sms'en en data gebruik zal worden toegevoegd aan de rekening van de betrokken maand.

Prepaid Roaming
Een Prepaid klant zal genoeg beltegoed moeten beschikken voor roaming, de kosten voor bellen of sms’en worden namelijk van hun beltegoed worden afgetrokken.

Hybrid klanten worden in rekening gebracht volgens de Prepaid principe.

Additionele informatie
Als de klant geen beltegoed meer heeft, kan dit aangevuld worden via Online Top Up of familie en vrienden in Suriname vragen om beltegoed te voor hen te sturen.

De klant kan gedurende roaming geen gebruik maken van promoties, o.a.:
- Free After 5
- Free Nights

Als de roaming bundel is verlopen terwijl de klant nog in het buitenland is, worden de gewone roaming tarieven toegepast, dus geen speciale bundel tarieven.
De klant kan dan hun roaming pakket her – activeren.

De klant zal ook geen bonus minuten kunnen gebruiken.

BEPALINGEN EN VOORWAARDEN

 1. Klanten blijven gebonden aan de Digicel Select voorwaarden. Voor alle duidelijkheid; deze bepalingen en voorwaarden zijn een aanvulling op alle andere bepalingen en voorwaarden die gelden bij het gebruik van elke andere dienst van Digicel. 
 2. Digicel Roaming Bundel USA is beschikbaar voor Digicel Postpaid en Prepaid klanten.
 3. De Roaming Bundel kan alleen gebruikt worden door Postpaid en Prepaid klanten die roamen in de  Verenigde Staten op de netwerken AT&T of T-Mobile.
 4. De Roaming Bundel is niet beschikbaar voor klanten die niet genoemd zijn in deze voorwaarden.
 5. Postpaid en Prepaid klanten kunnen zich abonneren op de volgende Roaming Bundel: Roaming_ USA te gebruiken in de VS en deze is geldig voor 7 dagen.
 6. Klanten die gebruik wensen te maken van de Roaming Bundel moeten ervoor zorgen dat hun mobiele telefoon in staat is te roamen en verenigbaar is met de netwerken AT&T of T-Mobile in de Verenigde Staten. Klanten zullen geen gebruik kunnen maken van de voordelen van de Roaming Bundel als zij niet voldoen aan de voorgenoemde eis.
 7. De aanschaf van een Roaming Bundel hetzij met een Postpaid of Prepaid SIM stelt de klant in de gelegenheid om tegen gereduceerde tarieven te bellen, smsen of gebruik te maken van data terwijl de klant roamt in de Verenigde Staten van Amerika.
 8. Klanten die een Roaming Bundel hebben aangeschaft maar verbonden zijn met een ander network in de Verenigde Staten van Amerika, los van T-Mobile of AT&T, zullen volgens de reguliere tarieven in rekening gebracht worden.http://www.digicelsuriname.com/en/coverage_roaming
 9. Klanten zullen een abonnements bedrag in rekening gebracht worden voor een  Postpaid of Prepaid Roaming Bundel. Dit abonnement zal 7 dagen geldig zijn. Abonnementskosten zijn niet pro-rata.
 10. De klant moet de Roaming Bundel activeren met de volgende USSD code; *134*50# vanuit zijn/haar mobiele telefoon/apparaat. Deze bundel kan geactiveerd worden in Suriname of bij aankomst in de Verenigde Staten van Amerika.
 11. De activatie van de Roaming Bundel moet bevestigd worden via een tekst bericht. De klant dient te wachten tot dat het bevestigingsbericht ontvangen is voordat hij of zij gebruik kan maken van de gereduceerde tarieven.
 12. Klanten die de Roaming Bundel activeren zullen SRD63.68 in rekening gebracht worden.
 13. De gereduceerde tarieven zijn alleen van toepassing op bellen, sms-en en data verbruik wanneer de klant roamt in de Verenigde Staten van Amerika op de netwerken AT&T of T-Mobile .
 14. Digicel “Roam Like your Home” zal beschikbaar zijn voor alle Postpaid en Prepaid klanten.
 15. Digicel “Roam Like your Home” zal de Postpaid en Prepaid klanten in de gelegenheid stellen om de lokale tarieven te gebruiken terwijl ze roamen in alle Digicel markten, m.u.v. Digicel Guyana.
 16. Er zijn geen abonnementskosten of registratie vereist om gebruik te maken van de lokale tarieven terwijl men roamt in de Digicel markten.
 17. Deze optie zal ALLEEN beschikbaar zijn voor klanten die aangesloten  zijn op het Digicel netwerk in de andere Digicel markt. Klanten zullen geen gebruik kunnen maken van de voordelige tarieven als zij verbonden zijn met een ander netwerk.
 18. De lokale tarieven zullen van toepassing zijn op de volgende diensten: bellen, sms-en en data.
 19. Klanten die verbonden zijn met een ander network dan Digicel zullen volgens de reguliere tarieven in rekening gebracht worden.http://www.digicelsuriname.com/en/coverage_roaming
 20. Klanten met een BlackBerry toestel moeten een actief lokaal Digicel BlackBerry pakket hebben om gebruik te kunnen maken van het voordelig data tarief.
 21. Klanten die geen actief lokaal BlackBerry pakket hebben en de Roaming Bundel niet activeren zullen niet in staat zijn om gebruik te maken van de voordelige tarieven en zullen ook geen toegang hebben tot BlackBerry RIM diensten terwijl ze roamen.
 22. Digicel behoudt zich het recht om deze Roaming promotie onmiddellijk te beëindigen indien zij van mening is dat deze dienst misbruikt wordt. Dergelijk misbruik omvatten, maar zijn niet beperkt tot, onredelijke niveaus van gebruik, doorverkoop of pogingen om de gegevens te verkopen op commerciële basis of anders of algemeen misbruik als een poging om de integriteit van het netwerk of de diensten van Digicel te ondermijnen.
 23. Digicel behoudt zich het recht om naar eigen goeddunken deze dienst permanent of tijdelijk te wijzigen of stop te zetten.
 24. Digicel behoudt zich het recht om op elk gewenst moment, met of zonder kennisgeving, de voorwaarden van deze promotie te wijzigen of te annuleren. In geval Digicel de klanten op de hoogte wil stellen van dergelijke wijziging of intrekking van de dienst, kan worden volstaan met het het verzenden van berichten naar de mobiele telefoons/apparaten van klanten of middels het plaatsen van een kennisgeving op de website van Digicel. Een dergelijke kennisgeving zal onmiddellijk of vanaf de genoemde datum waarnaar verwezen wordt in de kennisgeving, van kracht zijn.

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
Roam Like You’re Home