SMS & WIN | Digicel Suriname

Algemene voorwaarden

Selecteer uw taal

Algemeen Voorwaarden SMS & WIN - Oktober 2017

Algemeen

 • Deze promotie is geldig vanaf 9 oktober 2017, 12.00 uur s ’morgens tot en met 31 oktober 2017, 23:59 uur. 
 • Alle klanten (Prepaid zowel Postpaid) kunnen deelnemen aan de promotie, met uitzondering van KKom klanten.
 • Klanten kunnen participeren door "BINGO" te sms’en naar 3838 tegen een tarief van SRD 1,- per sms.
 • Er zullen in totaal 3 winnaars zijn: 1 hoofdprijswinnaar, een tweede en een derde prijswinnaar.
 • Uit de top 20 deelnemers met de meeste punten worden willekeurig de winnaars gekozen.

 

Aan welke vereisten moet de klant voldoen om mee te kunnen doen aan een Digicel Text to Win Promotie?

 • De klant moet houder zijn van een actief Digicel nummer (Prepaid of Postpaid).
 • De Prepaid klant moet beschikken over voldoende beltegoed.
 • De klant moet een sleutelwoord (=BINGO) dat is vastgesteld door Digicel, SMSen naar het nummer 3838.
De prijzen pot van deze promotie:
Winnaars Prijs
1e prijs winnaar is de eerste persoon wiens nummer willekeurig getrokken is uit de top 20 deelnemers met de meeste punten Samsung LED TV 43”
Winnaars
1e prijs winnaar is de eerste persoon wiens nummer willekeurig getrokken is uit de top 20 deelnemers met de meeste punten
Prijs
Samsung LED TV 43”
2e prijs winnaar is de tweede wiens nummer willekeurig getrokken is uit de top 20 deelnemers met de meeste punten ACER one 10.1 Inch Netbook
Winnaars
2e prijs winnaar is de tweede wiens nummer willekeurig getrokken is uit de top 20 deelnemers met de meeste punten
Prijs
ACER one 10.1 Inch Netbook
3e prijs winnaar is de derde persoon wiens nummer willekeurig getrokken is uit de top 20 deelnemers met de meeste punten ACER one 10.1 Inch Netbook
Winnaars
3e prijs winnaar is de derde persoon wiens nummer willekeurig getrokken is uit de top 20 deelnemers met de meeste punten
Prijs
ACER one 10.1 Inch Netbook
 • De trekking vindt plaats op 3 november 2017 ten kantore van de Nationale Loterij Suriname.
 • Minderjarigen die in aanmerking komen voor een prijs dienen onder begeleiding van een ouder of voogd hun prijs in ontvangst nemen.
 • Elke deelnemer mag maar 1 (=één) prijs winnen.
 • De deelnemers alsook het getrokken nummer voor de Samsung LED TV 43” en de ACER one 10.1 Inch Netbooks worden 6 (zes) maanden lang uitgesloten van de prijzenpot van de volgende SMS en Win promoties.
 • De winnaars zijn verplicht deel te nemen aan alle geplande publiciteit activiteiten in verband met deze promotie. Door deel te nemen aan de promotie stemt de prijswinnaar in met het gebruik van zijn/haar naam, gelijkenis, beeld, foto voor elke programmering en/of publiciteit promotie of reclamedoeleinden, commercieel of anderszins, in alle media en formats die worden gebruikt door ons of onze agenten, zonder verdere compensatie, over de hele wereld voor altijd. Als een winnaar weigert dit te doen, verliest hij/zij het recht om de prijs te claimen.
 • Digicel zal de nodige verificaties uitvoeren voordat er contact wordt opgenomen met de winnaars om ervoor te zorgen dat de winnaars geen Digicel werknemers, dealers of werknemers van een van onze gelieerde bedrijven, reclame, promotie en public relations agenten, dealers, distributeurs, of iemand anders die betrokken is met deze promotie, zijn. Ook hun naaste familieleden en leden van het gezin komen niet in aanmerking voor een prijs. Tot directe familieleden worden gerekend echtgenoten, ouders, broers en zussen en kinderen. Deelnemers die op frauduleuze wijze hebben deelgenomen aan de promotie worden eveneens uitgesloten als winnaar(s).
 • Digicel zal niet aansprakelijk zijn voor: (1) technische storingen van welke aard ook, inclusief, maar niet beperkt tot storingen, onderbrekingen of verbrekingen in Netwerkverbindingen of hardware of software; (2) niet geautoriseerde menselijke tussenkomst in enig deel; of (3) technische of menselijke fout die zich kan voordoen bij de administratie van deze promotie.

 

Hoe worden de punten bepaald?

 • Elk correct antwoord is gelijk aan een (1) kans.

 

 

Hoe wordt de winnaar van een Digicel Text to Win Promotie gekozen?

 • Alle mobiele telefoonnummers waarmee is deelgenomen aan een Digicel Text to Win Promotie worden opgestuurd naar de Nationale Loterij Suriname. De Nationale Loterij Suriname gaat over tot de trekking in aanwezigheid van een vertegenwoordiger van het Korps Politie Suriname, een vertegenwoordiger van de Nationale Loterij Suriname en een vertegenwoordiger van Digicel Suriname N.V. Nadat de trekking is geschied ontvangt Digicel Suriname N.V. een proces-verbaal met het (de) gewonnen mobiele telefoonnummer(s). De houders van de gewonnen mobiele telefoonnummers worden door Digicel Suriname N.V. geïnformeerd dat zij de winnaar zijn van de prijs van toepassing op de betreffende promotie. 

Contact Ons
Contact ons voor meer informatie over onze producten en diensten
Hulp nodig?
Vragen? Wij hebben de antwoorden, browse naar onze lijst van FAQ’s
Live Chat
Live chat is dagelijks beschikbaar van 8.00 a.m. tot 9.00 p.m.
SMS & WIN