eSIM

eSIM

eSIM is de nieuwste technologie voor mobiele apparaten waardoor fysieke simkaarten niet meer nodig zijn. 'eSIM' verwijst naar een ingebouwde 'simkaart', een computerchip binnen in het mobiele apparaat dat  niet kan worden verwijderd. Dit betekent dat gebruikers kunnen wisselen tussen mobiele netwerken zonder hun simkaart te hoeven vervangen.

 

Gebruikers kunnen met één druk op de knop 'profielen' van verschillende netwerken rechtstreeks naar een mobiel apparaat downloaden. "Profiel" betekent de accountinformatie voor een bepaald netwerk gekoppeld aan een specifiek mobiel nummer.

 

 

Deze aanbieding is beschikbaar in al onze winkels.

Klik hieronder om te zien waar je jouw eSIM kunt halen. 

 

 

Deze veelgestelde vragen zijn slechts bedoeld als richtlijn voor klanten en Digicel kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele fouten of weglatingen in het bovenstaande en onderstaande

Een eSIM is een digitale sim die ingebouwd is in je smartphone. Met een eSIM hoef je geen fysieke simkaart meer in jouw device te plaatsen.

Een eSIM heeft dezelfde functie als een fysieke simkaart. Je smartphone moet wel geschikt zijn voor een e-sim oftewel de eSIM technologie ondersteunen. Als je wil weten als jouw smartphone eSIM capable is, klik dan hier

i. ESIM's zijn vast aangesloten op jouw smartphone, terwijl fysieke simkaarten kunnen worden verwijderd.

ii. ESIM's bevatten meerdere profielen per klant, terwijl een fysieke simkaart één profiel per klant bevat.

iii. ESIM’s zijn milieuvriendelijker, om dat er geen plastieke sims aan te pas komen

SRD 110

Bij alle Digicel shops. Klik hier om de lijst met onze shops te bekijken ; Onze Winkels

Bekijk deze lijst als je wil weten als je smartphone geschikt is voor eSIM

Apparaten die alleen eSIM ondersteunen, hebben geen fysieke simkaart; in plaats daarvan wordt alle informatie die nodig is om jouw apparaat te verbinden op het Digicel-netwerk, opgeslagen op de eSIM in jouw device. 

 

Wil je meer weten?

Klik hier voor de FAQ’s en de Voorwaarden